Kleur

Karakter

Hoogte

Prijs

Krabton voor katten

Onze krabtonnen zijn razend populair en dat begrijpen we. Want deze soort krabpaal heeft alles in huis wat een kat nodig heeft. Onze krabtonnen zijn rondom bekleed met supersterk sisaltapijt – katten kunnen er dus naar hartenlust in klimmen en aan krabben. En er is altijd meer dan genoeg plek voor iedereen om een tukje te doen – helemaal boven op het fluweelzachte kussen of in een van de drie, vier of zelfs vijf kattenholletjes. Maar we hebben ook aan het baasje gedacht hoor. Onze krabtonnen zijn in prachtige neutrale kleuren verkrijgbaar en nemen heel weinig ruimte in beslag.

Dus woon je klein en zoek je een krabpaal die perfect bij de behoeftes van jouw kat of katten past? Dan is een krabton echt wat voor jou!

Dit is de kracht van onze krabtonnen

  • Geschikt voor elke kat
  • Stabiel door zware bodem- en topplaat
  • Supersterke verlijmde sisal
  • Fluweelzachte pluche van extra kwaliteit
  • Hout van duurzaam bosbeheer

Krabton: de perfecte krabpaal

Zoek je jouw ideale krabpaal? Dan zou een krabton wel eens wat voor je kunnen zijn. Onze krabtonnen zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook duurzaam. En doordat ze gemaakt zijn met stoffen in neutrale kleuren en zo compact zijn, passen ze in elk interieur en type woning.

De krabton: de ideale krabpaal

Onze krabtonnen zijn extra stabiel en hebben een diameter van 45 tot 55 centimeter. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot wel 5 slaap- en verstopplekjes voor je kat – handig als je met meer dan een kat samenwoont. Elke krabton is gemaakt van hout uit duurzaam bosbeheer, bedekt met robuust sisaltapijt en heerlijke zachte pluche. Handig: je kunt een krabton echt overal in huis neerzetten.

Hoge kwaliteit krabton

Onze krabtonnen worden in-house ontworpen en zijn daardoor echt anders dan die van andere merken. De kleuren, het design en de materialen zijn belangrijk natuurlijk, want een krabton moet er mooi uitzien. Maar aan de kwaliteit van onze krabtonnen besteden we ook veel aandacht. We willen dat jij en je kat(ten) zo lang mogelijk van jullie nieuwe krabpaal kunnen genieten.

Stabiele krabton

Elke kat moet veilig kunnen krabben en klimmen. Daarom is veiligheid een heel belangrijk onderdeel van elk ontwerp dat we maken. Elke krabton moet een veilige plek zijn voor jouw kat. Daarom zijn onze bodem- en topplaten extra dik – wel 2 tot 5 centimeter. Die zorgen er namelijk voor dat onze krabtonnen nooit omvallen. En dat is natuurlijk een heel fijn idee.

Een krabton is geschikt voor elke soort kat

Een Petrebels krabton is dus veilig, duurzaam en stabiel. En omdat de diameter van onze krabtonnen tot maar liefst 55 centimeter gaat en elk plekje makkelijk bereikbaar is, zijn onze krabtonnen geschikt voor iedereen. En daar zijn we blij mee, want een van onze missies is om katten over de hele wereld blij te maken met een perfecte krabpaal of krabton.

Zoek je de perfecte krabton voor je kat?

Elke kat is anders. Katten zijn er in allerlei soorten, maten, rassen en karakters. Daarom hebben wij er onze specialiteit van gemaakt om voor elk type kat een passende krabton te maken. Wij maken krabtonnen voor binnenkatten, katten die het heerlijk vinden om buiten te jagen en binnen een tukje te doen, voor echte krabbers, voor slapers en natuurlijk voor kittens en senioren. Onze collectie krabtonnen en krabpalen is daarom groot. Hulp nodig bij je keuze? Onze keuzehulp krabpalen helpt je daarbij.

Of ga meteen naar een van deze categorieën

design krabpaalkattenkrabpaalkattenmeubelkrabmeubelXXL krabpaalkleine krabpaalgrote krabpaal voor meerdere kattenhoge krabpaalkrabpaal voor zware kattenstabiele krabpaalkrabpaal maine coonkrabpaal tot aan plafond  

Payment providers Pet Rebels

© Copyright Petrebels 2022