Kleur

Karakter

Hoogte

Prijs

Kleine Krabpaal

Zoek je een kleine krabpaal voor je kitten of jonge kat? Of is je kat wat ouder en minder mobiel? Dan zit je hier goed. Want wij maken krabpalen voor elke kat – ook voor de kleintjes en oudjes. Onze kleine krabpalen zijn door ons eigen designteam ontworpen om katten een heerlijke tijd te bezorgen – ze hebben alles in huis wat jouw Rebel nodig heeft.

Al onze kleine krabpalen zijn gemaakt met de allerzachtste pluche, van duurzame materialen en zijn een veilige speel- en slaapplek voor kleine katten, kittens en oudere katten.

Dit is de kracht van onze kleine krabpalen

  • Elk onderdeel is makkelijk bereikbaar
  • De sisal is fijn maar toch heel sterk
  • En de pluche is dik en superzacht
  • We verlijmen dit ook, voor een langere levensduur
  • De bodemplaten zijn verzwaard en de krabpalen dus veilig en stabiel

Is jouw kat klein of wat minder mobiel?

We weten zeker dat jij hier een perfecte krabpaal vindt. Want onze kleine krabpalen zijn niet alleen heel duurzaam, ze zijn ook mooi. En passen door hun hippe design en de zachte kleuren bij elke woonstijl. Tip: een kleine krabpaal is ook ideaal als je weinig ruimte in  huis hebt.

Een kleine krabpaal is ideaal voor kittens, kleine katten en oudere katten

Klein maar fijn, zo mag je onze kleine krabpalen gerust noemen – want ze zijn allemaal zacht en heel erg mooi. Deze krabpalen en kattenmeubels bieden genoeg mogelijkheden om even lekker te krabbelen, te spelen en natuurlijk om even uitgebreid in te snurken. Perfect voor kittens, oudere katten en mensen die liever een kleine krabpaal in huis hebben. En duurzaam door gebruik van materialen van de allerbeste kwaliteit.

Hoge kwaliteit kleine krabpaal

We ontwerpen onze krabpalen zelf en daardoor zijn onze krabpalen anders dan die van andere merken. Natuurlijk zijn het design en de stoffen belangrijk, want een krabpaal moet ook mooi zijn. Maar we besteden ook veel aandacht aan de kwaliteit van onze krabpalen. Want wij willen dat jij en kat(ten) lang genieten van jullie nieuwe krabpaal.

Ook kleine krabpalen moeten veilig en stabiel zijn

Veiligheid is ook een belangrijk onderdeel van ons ontwerpproces. Elke krabpaal – en dus ook onze kleine krabpalen – moet een veilige plek zijn voor jouw kat. Daarom gebruiken wij altijd bodemplaten van minimaal 2 en maximaal 5 centimeter dik. Want die zorgen ervoor dat onze krabpalen stabiel zijn en nooit kunnen omvallen.

Krabmeubels en krabpalen voor elk kattenkarakter

Een kleine krabpaal van Petrebels is dus stabiel, veilig en duurzaam. En daardoor geschikt voor kleine katten, oudere katten en kittens. Maar we hebben nog veel meer in huis hoor: het is namelijk onze missie om elke kat ter wereld blij te maken met een krabpaal die perfect bij zijn karakter en behoeftes past.

Zoek je de perfecte krabpaal voor je kat?

Katten zijn er in allerlei soorten, maten, rassen en karakters. Daarom hebben wij er onze specialiteit van gemaakt om voor elk type kat een passende krabpaal te maken. Wij maken krabpalen voor kleine katten en grote, voor schone slapers en buitenjagers, voor katten die graag binnen zijn en katten die buiten liever de kat uit de boom kijken. Maar we maken ook royale krabmeubels voor huishoudens met meer dan een kat. Voor elke kat is er dus een krabpaal en daarom is onze collectie groot. Vind je het moeilijk om te kiezen? We helpen je graag op weg met onze keuzehulp krabpalen

Of zit jouw ideale krabpaal hier soms tussen?

design krabpaalkattenkrabpaalkattenmeubelkrabmeubelXXL krabpaalkrabton voor kattengrote krabpaal voor meerdere kattenhoge krabpaalkrabpaal voor zware kattenstabiele krabpaalkrabpaal Maine Coonkrabpaal tot aan plafond

Payment providers Pet Rebels

© Copyright Petrebels 2022