Kleur

Karakter

Hoogte

Prijs

Design krabpalen – luxe krabpalen voor chique katten

Wij ontwerpen onze krabpalen in eerste instantie natuurlijk voor katten. Want zij moeten er blij van worden. Maar we denken bij onze designs ook aan jou: kattenbaas of poezenmama. Een krabpaal moet namelijk ook mooi zijn. En bij je interieur passen. Daarom is elk van onze krabpalen met de grootste zorg ontworpen en vormgegeven – met een uitgebreide range aan kleuren, vormen en stijlen. Zoek je een design krabpaal? Dan zit je hier goed!

De kenmerken van onze designkrabpalen

  • Design van Nederlandse bodem
  • In-house ontworpen door onze kattenexperts
  • Hoge kwaliteit pluche, sisal en hout
  • Eindeloos veel keus in vorm, stijl en formaat
  • Elke krabpaal verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren
  • Altijd stabiel en heel duurzaam

Zoek je een krabpaal die bij je interieur past?

Haal hieronder je hart op bij de allermooiste krabpalen en maak van jouw kat de aller-gelukkigste kat van de wereld. Bij het ontwerp van onze design krabpalen houden we namelijk áltijd rekening met het welzijn van jouw kat. Onze krabpalen zijn veilig, sterk, stabiel en heel duurzaam. En we hebben altijd een krabpaal die perfect bij het karakter van jouw kat of kattenras past.

Design krabpaal: past altijd bij je kat (én je interieur)

Onze designkrabpalen worden door ons in-house designteam ontworpen. Want deze kattenexperts weten precies wat jouw kat nodig heeft. Én welke kleuren en designs hip zijn. Onze ontwerpers volgen alle trends op de voet en maken zo elke keer weer een nieuwe krabpaal waar iedere kattenbaas of poezenmoeder blij van wordt.

Kies je voor een designkrabpaal van Petrebels? Dan kies je voor een krabpaal die niet alleen oersterk is, maar ook Oer-Hollands. En van de beste kwaliteit.

Alleen de beste kwaliteit designkrabpalen

Wij weten wat katten nodig hebben. En wat hun baasjes belangrijk vinden. Een krabpaal moet niet alleen goed zijn voor je kat, maar ook mooi staan bij je interieur. Maar er is nog iets belangrijks. Wij vinden dat jouw nieuwe krabpaal lang mee moet gaan. En daarom besteden we ook veel aandacht aan de kwaliteit van de materialen die we gebruiken.

Zo is de sisal sterk en verlijmd, net als de superzachte pluche die we gebruiken. En de krabstammen natuurlijk – die staan stevig, zijn hoog en hebben een royale diameter. Dit alles bij elkaar maakt dat onze designkrabpalen niet alleen mooi zijn en sterk. Ze zijn ook heel erg veilig voor je kat.

Onze designkrabpalen staan als een huis

Een van de belangrijkste kenmerken van onze krabpalen is dat wij altijd extra dikke bodemplaten gebruiken. Puur voor de veiligheid van jouw kat. Want een krabpaal mag natuurlijk nooit omvallen. De bodemplaten die wij gebruiken zijn dikker dan die van elk ander merk: minimaal 2 tot wel 4 centimeter dik. Dat maakt ook onze designkrabpalen veilig een heel stabiel.

Wij hebben een krabpaal voor elke soort kat

Een designkrabpaal van Petrebels is dus mooi, trendy, veilig en heel stabiel. Duurzaam ook. Maar eigenlijk zijn al onze krabpalen dat. Zin om onze hele collectie te zien? Bekijk onze webshop met alle krabpalen.

Of vind je liever meteen een krabpaal die perfect bij jouw kat past? Dat kan ook. Want wij weten dat elke kat een ander karakter heeft. En dus ook andere behoeftes. Met onze keuzehulp krabpalen kom je er heel snel achter welke krabpalen geschikt zijn voor jouw kat of katten.

Of gebruik een van deze makkelijke links:

Krabpalen voor grote kattenKattenkrabpaalKattenmeubelKrabmeubelXXL KrabpaalKrabton voor kattenKrabpaal voor 2 of meerdere kattenHoge krabpaalKrabpaal voor zware kattenStabiele krabpaalKrabpaal Maine CoonKrabpaal tot aan plafondKrabpaal voor kittens

Payment providers Pet Rebels

© Copyright Petrebels 2022