You can admire these scratching posts at home!

Share this
blank

Deze krabpalen kun je thuis bewonderen!

Een krabpaal moet goed zijn voor je kat. Maar de krabpaal moet natuurlijk ook mooi staan en passen bij je interieur. Deze drie krabmeubels kun je gewoon in je eigen huiskamer bewonderen. Wel zo handig!

Als je een kat hebt – of meerdere – dan heb je een krabpaal nodig. Ergens aan krabben is namelijk goed voor katten en ze worden er blij van. In een goed krabmeubel dat van alle gemakken is voorzien, brengen katten daarom ook veel tijd door. Ze kunnen er tenslotte alles mee – ze kunnen eraan krabben, in klimmen en spelen én lekker in slapen. Daarom zetten bijna alle kattenbazen de krabpaal in de woonkamer.

Krabpaal moet matchen met je interieur

Maar dan is het natuurlijk ook belangrijk dat jij – kattenbaas of poezenmama – blij wordt van de krabpaal. En dat hij past bij de kleuren van je interieur. Onze krabpalen worden daarom volgens de laatste trends gemaakt. Ons ontwerpteam kijkt natuurlijk altijd goed naar alle functies van een krabmeubel, maar ook naar de vorm. Zo kun je kiezen uit grote, middelgrote of kleine krabpalen. En krabmeubels met ronde vormen of juist strakke lijnen.

blank

Krabpalen in de laatste trendkleuren

Al onze krabmeubels worden gemaakt in verschillende kleuren pluche – in off white, cream, grijs, pepper en cappuccino. En de kleur van het sisaltouw- of tapijt wordt ook nauwkeurig afgestemd op de pluche. Zo ontstaat er een collectie krabpalen die bij elke woonstijl past – bij stoer en industrieel, bij luchtig en Scandinavisch, bij modern en bij landelijk bijvoorbeeld.

Onze krabpalen in het echt zien

Omdat we het belangrijk vinden dat je echt blij bent met je aankoop, laten we onze producten zo goed mogelijk zien in onze webshop. We maken daarom niet alleen foto’s en video’s van onze krabmeubels, maar je kunt de krabmeubels ook in 3D bekijken – zo kun je onze producten van elke kant bewonderen. Zie je een krabpaal liever in het echt? In onze showroom in Schijndel kun je al onze krabpalen en krabmeubels zien, voelen en zelfs testen.

Maar we hebben nog wat leuks voor je!

blank

Met Augmented Reality kun je zien hoe een krabmeubel bij je thuis staat!

Een groot deel van onze krabmeubels kun je nu ook met Augmented Reality bekijken. Dat betekent dat je op je mobiele telefoon of tablet kunt zien hoe de krabpaal in jouw woonkamer (of elke andere kamer) staat.

Deze functie is beschikbaar voor onder andere deze krabmeubels:

Lookout 198 in kleur off white

Lookout 198 in kleur pepper

Turnpike 200 in kleur grijs

Turnpike 200 in kleur cappuccino

Turnpike 200 in kleur cream

Epic View 205 in kleur cream

Epic View 205 in kleur grijs

Epic View 205 in kleur cappuccino

Zo werkt Augmented Reality (op je desktop):

 • Klik op een van de links hierboven
 • See product in 3D
 • Klik op ‘See in Augmented Reality’
 • Er verschijnt nu een QR Code in beeld
 • Open de camera op je mobiele telefoon of tablet
 • Richt je camera op de QR Code
 • Open de link die bovenin verschijnt
 • Volg de aanwijzingen op je mobiel of tablet

Zo werkt Augmented Reality (op je mobiel):

 • Klik op een van de links hierboven
 • See product in 3D
 • Klik op ‘See in Augmented Reality’

Gelukt? Dan kun je nu precies zien hoe het krabmeubel bij jou thuis staat! Wil je een ander kleurtje of een ander type bewonderen? Klik dan gewoon op een van de andere links die hierboven staan.

Heel veel shopplezier!

Other blogs

Payment providers Pet Rebels

© Copyright Petrebels 2022