Buy Cat tree Caribbean Love 141 at Petrebels
...

Products:

Cat tree Caribbean Love 141

You are here

Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 Grey
Cat tree Caribbean Love 141 GreyCat tree Caribbean Love 141 GreyCat tree Caribbean Love 141 GreyCat tree Caribbean Love 141 Grey
5
€ 139,00 
-+

...

Product description

Art. 431180
Caribbean feelings come up wherever PETREBELS NATURAL ECO LOVERS appear. The beach and the islands of Curacao and Grenada are not far away. CARIBBEAN SUN 114 combines natural style with hot rhythms. The interaction of resistant black paper rope and sturdy synthetic felt-plush emboss his typical style. CARIBBEAN SUN 114 has a sturdy bottom plate of 4 cm thickness, a cozy box with easy entry and a sofa on the top. Cave and sofa are both equipped with extra cushions made of felt, which are removable and washable. A plush ball fixed at an elastic rope, provides the necessary variety and for entertainment. CARIBBEAN SUN 114 is ideal for small and normal-sized cats.

measurements: 48x48cm/height 141cm

product details:
felt/plush quality: 500g/m2 in grey
plastic socket made of ABS in a molded thread
pole diameter: 9cm
pole winding made from black paper rope Ø 5,6mm
measurements sofa: 43x43cm/height 5cm
measurement box: 48x38cm/height 25cm
measurement board: 30x30cm/height 2cm
measurements center board: 45x35cm/height 5cm
measurements bottom board: 48x48cm/height 4cm
2 removable cushions/washable at 30 degrees
color: GREY
22 KG

Reviews

5
Niels

Top krabpaal

Onze 2 jagers thuis zijn helemaal van de wereld met deze paal. Misschien is het een idee om een van de lagere plateaus een liggende krabmat te maken. Al met al een mooie design paal!!
Design
Mooi
Functioneel
Geen liggende krab mogelijkheid
5
Alarmpie

Zeer mooie stevige krabpaal

Gisteren de krabpaal ontvangen. Het in elkaar zetten ging makkelijk. Wat een mooie krabpaal. Past prima in ons interieur. En onze poes .......... die vindt hem ook geweldig. Ze is er niet meer weg te slaan.
Zeer degelijk en stevig
Heel mooi design
4
Astrid

Fantastisch

Was al enige tijd op zoek naar een krabpaal maar de klassieke modellen spraken mij niet echt aan en passen niet direct in mijn modern interieur. Deze voldoet aan al de eisen. Moderne design, hoog genoeg, stevige kwaliteit en de kat is er helemaal gek van. De bekleding is wel grijzer dan op de foto wordt aangegeven, had dit iets blauwer verwacht maar toch is hij nog altijd mooi. Mijn kat ligt het liefst op de hoogste plank zodat ze alles goed kan zien. De krabpaal is gemakkelijk in elkaar te steken, heb dit zelfs alleen gedaan. Bestelling op zondag geplaatst en levering was op dinsdag (Belgiė). Hier een tevreden klant :)
Leuk design
Makkelijk in elkaar te steken
Stevig
Hoog genoeg
Had een andere kleur bekleding verwacht
3
Tanita

Mooie vorm, kleur teleurstellend

Super service voor het ontvangen van de krabpaal! De krabpaal heeft mooie plateaus maar bij het openen van de doos, was te zien dat het hokje eerder paars geverfd is dan bruin... jammer, heel teleurstellend! Wij namen namelijk een bruine omdat dit in het interieur zou passen. Anders wel heel mooie sisalpalen met dikke touwen, zeer goede kwaliteit! We hebben er ook even over gedaan om de sisalpalen uit het hokje te krijgen.
Mooie vorm
Goede kwaliteit sisal
Geen bruin! Eerder paars (hokje en plateaus)
5
Maryse

Prachtig design en kwalitatief!

Prachtige krabpaal! Wij zochten een krabpaal die tevens ook mooi in ons interieur past en niet het enige is wat je ziet als je in de living bent. Deze is groot genoeg, toch niet bombastisch en blendt perfect met ons interieur in dezelfde grijsbruine tinten. De kwaliteit is ook nog eens top. De krabpaal is stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Ik las een aantal reviews waarbij mensen aanhalen dat bij levering de palen moeilijk uit het huisje te halen zijn. Echter als je ze allemaal aan een kant legt, kan je ze makkelijk een voor een via de lege kant eruit halen. Begin met de kleinste. Tot slot, en dit is het belangrijkste, onze kittens zijn er verzot op! Vanaf dag 1 hadden ze door dat dit hun plekje was in de living. Er werd al veel gespeeld met de balletjes (die er voorlopig nog goed aanhangen), geklommen, maar ook gedut. Love it, echt een aanrader! Volgende keer kiezen wij zeker opnieuw voor een krabpaal van Petrebels.
Mooi design, blendt perfect in ons interieur
Kwaliteit
De kittens zijn er verzot op
Stevig
Makkelijk in elkaar te zetten
Jammer van de kortingsactie vlak na onze aankoop die we mislopen hebben

Others also bought

Caribbean Beach 89 Black
45 × 45 × 89 cm / 10 kg
500 gram plush, gr/m2 plush
€ 99,00 
5
Average: 5 (1 vote)
Caribbean Beach 89 Brown
45 × 45 × 89 cm / 10 kg
500 gram plush, gr/m2 plush
€ 99,00 
5
Average: 5 (1 vote)
Caribbean Beach 89 Grey
45 × 45 × 89 cm / 10 kg
500 gram felt, gr/m2 plush
€ 99,00 
5
Average: 5 (1 vote)
Caribbean Sun 114 Brown
48 × 48 × 114 cm / 16 kg
500 gram plush, gr/m2 plush
€ 109,00 
5
Average: 5 (1 vote)

Social media

© Copyright Petrebels 2019